EXPOSICIÓ OUTUMURO Cartel Blues Cerdanyola Imagen_1.jpg

MÚSICA DE CÁMARA,

Manuel Outumuro

29 SET - 30 GEN '22

«Música de Cámara» és una mostra de l’obra més musical del reconegut fotògraf Manuel Outumuro, creador del cartell del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola d’enguany.


A l’exposició, que emmarca aquesta nova obra, s’explorarà el vincle que Outumuro ha establert amb el món de la música, tot presentant-se en una crònica visual única protagonitzada per compositors i intèrprets del panorama musical de les últimes dècades.

EXPOSICIÓ ESPINAL.jpg

14 JUL - 19 SET

Marian Espinal (1897-1974) va ser un dels pintors que configuraren el que avui anomenem la Colònia Noucentista de Cerdanyola: artistes que van trobar a la petita localitat dels anys 20 i 30 un lloc on descansar i crear. Personalitat indispensable en el Noucensitme, Espinal va ser un nexe de noms que van conformar l'esmentada colònia, com ara Josep Viladomat, Just Cabot, Jaume Mimó, Francesc Juventeny, Mercè Gallén (model de la República) o Valentí Castanys.

Amb aquesta donació el MAC es converteix en la institució amb la millor col·lecció del pintor i en el punt de referència per al coneixement i difusió de la seva obra. A més, es tracta del llegat més important que ha rebut el museu en els darrers anys i consolida el Noucentisme com a un dels eixos del seu discurs. 

MOSTRES DE PETIT FORMAT

Logo fons blanc (1).png

19 NOV - 16 GEN

Aquesta mostra, part del projecte de Cooperació i Solidaritat del Mac -amb l'AMAC i l'Àrea de Serveis socials de l'Ajuntament- gira al voltant d'una sèrie de collages de les artistes Laura Jabbour i Martina Pozzi, en què reflexionen sobre la destrucció del territori i el patrimoni arran de la guerra.

25 JUN  - 20 SET

L'Il·lustrador de còmics Sebas Martín presenta els originals d'una novel·la o quadern gràfic que ha realitzat a partir de la trajectòria vital de l'artista Ismael Smith i Marí i que serà editat pel Servei de Feminisme i LGTBIQ+.

PAISATGES DE CERDANYOLA

13 NOV - 31 DES

Amb la col·laboració d'AFOCER, aquesta exposició virtual vol mostrar com ha canviat el paisatge de Cerdanyola a partir de les pintures del fons del MAC i una sèrie de fotografies que reprodueixen els mateixos llocs a l'actualitat.

29 SET  - 28 NOV

Els Amics del MAC proposen una relectura de l'obra de Manuel Outumuro a partir de la col·laboració de tres artistes emergents que reflexionaran sobre les creacions del fotògraf des d'altres tècniques i mitjans.

THE BACKWAY
 

2 DES - 5 GEN '22

Dins el projecte conjunt entre el MAc i el Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Cerdanyola, The Backway presenta un recull documental i gràfic del col·lectiu RuidoPhoto en el seu seguiment de la ruta migratòria des de l'oest d'Àfrica cap a Europa, per tal d'explicar el fenomen en tota la seva complexitat.